Blisko 1000 maseczek dla potrzebuj─ůcych!

Kochani! ­čĺŤ Przychodzimy dzi┼Ť do Was z aktualizacj─ů akcji #MaseczkidlaSpo┼éecznik├│w: Do tej pory przekazali┼Ťmy ju┼╝ 820 maseczek, 25 litr├│w p┼éyn├│w do dezynfekcji i 3,5 kilometra gumki do szycia maseczek ÔŁŚ Obecnie oczekujemy na transport 100 m bawe┼ény medycznej, kt├│r─ů niezw┼éocznie przeka┼╝emy ekipom szyj─ůcym maseczki. UWAGA! Je┼Ťli macie u siebie zapotrzebowanie na materia┼é piszcie w komentarzach! Kogo uda┼éo si─Ö wesprze─ç? Dzi─Öki wsp├│┼épracy z partnerstwem Przepis na Muran├│w, pomoc otrzymali: Ô×í Centrum Aktywno┼Ťci Mi─Ödzypokoleniowej Nowolipie Ô×í Przychodnia dla Bezdomnych "Lekarze Nadziei" Ô×í Hufiec ZHP Warszawa-Centrum Ô×í Hufiec ZHP Warszawa Wola Ô×í Wolskie Centrum Kultury Ô×í Rodzinna M┼éynarska - Wolskie Centrum Kultury Ô×í Fundacja Pomoc Potrzebuj─ůcym Dzi─Ökujemy wszystkim, kt├│rzy anga┼╝uj─ů si─Ö w ca┼é─ů akcj─Ö! Dodatkowo ogromne podzi─Ökowania dla wszystkich organizacji zrzeszonych w partnerstwie Przepis na Muran├│w.