Infolinia dla osób w kryzysie!

18.05.2020

✅ Ryzykowne picie? ✅ Problemy w rodzinie?

☎️ INFOLINIA: 510 249 514

⏩ UWAGA! Poradnictwa udzielamy: w pon. w godz. 11.00- 14.00 , środy 16.00- 20.00 , piątki 15.00-17.00

☎️ lub Połącz się poprzez Skype: https://join.skype.com/invite/oBgD4b4DhZJ1

Login Skype Fundacji Sławek: live:.cid.49c16637a3d6bcc9

☎️ lub Zadzwoń pod numer skype: 222 085 021

Znasz kogoś kto potrzebuje takiego wsparcia?‼️UDOSTĘPNIJ TEN POST‼️

Kochani! W okresie pandemii uruchamiamy bezpłatne poradnictwo online dla rodzin i par w kryzysie! 👨‍👩‍👧

🥂 Uzależnienia, współuzależnienia, 🤦‍♀️konflikty rodzinne, kryzysy małżeńskie.

-------------------------------------------------------------------------------

Drodzy

Wychodząc naprzeciw potrzebom Fundacja Sławek uruchomiła poradnictwo dla rodzin potrzebujących wsparcia w zakresie:

- uzależnień

- współuzależnień

- problemów i kryzysów rodzinnych

Poradnictwa udzielają:

🔹 Danuta i Marek Łagodzińscy.

Są małżeństwem od 48 lat. Wspólnie uporali się z problemem uzależnienia od alkoholu dzięki czemu Marek Łagodziński żyje w trzeźwości od ponad 32 lat. W 1998 roku wspólnie z dziećmi założyli Fundację Sławek wspierającą osoby wykluczone społecznie w drodze od wykluczenia do samodzielności. Od tego czasu udzielili wsparcia setkom osób zmagających się wykluczeniem społecznym, uzależnieniem, pobytem w więzieniu czy niepełnosprawnością.

🔹 Danuta Łagodzińska jest współzałożycielką i dobrą duszą Fundacji Sławek. Zwana przez wielu z naszych klientów mamą Danusią, jest zawsze chętna do udzielenia pomocy najbardziej potrzebującym. Specjalistka w dziedzinie uzależnień. Wieloletni mediator rodzinny. Od 1998 roku prowadzi poradnię rodzinną fundacji udzielając konsultacji pierwszego kontaktu i poradnictwa rodzinnego. Prowadzi warsztaty „Ja Bliżej Siebie” dla osób uzależnionych i współuzależnionych oparte na programie 12 kroków.

🔹 Marek Łagodziński jest współzałożycielem i Prezesem Honorowym Fundacji Sławek. Od ponad 25 lat wspiera osoby uzależnione od alkoholu, narkotyków oraz osoby z uzależnieniami behawioralnymi w walce z nałogiem. Mediator rodzinny. Autorytet w dziedzinie pomocy osobom wykluczonym społecznie w tym osobom przebywającym w więzieniach, zakładach poprawczych i ich rodzinom, oraz osobom z niepełnosprawnościami.

Do usłyszenia!

⏩ INFOLINIA 510 249 514

⏩ lub połącz się przez Skype - Link do skype: https://join.skype.com/invite/oBgD4b4DhZJ1

Konto Skype: live:.cid.49c16637a3d6bcc9

⏩ lub Zadzwoń pod numer skype: 222 085 021

Ps. Poradnictwa udzielamy bezpłatnie! Jeśli jednak chcesz wesprzeć nasze działania zachęcamy do przekazania darowizny poprzez poniższy przycisk "Przekaż datek" lub bezpośrednio przelewem na konto:

Odbiorca:

Fundacja Sławek

ul. Gubinowska 7/57

Nr. Rachunku bankowego:

Tytułem:

„Darowizna na działania statutowe”

Zebrane środki zostaną wykorzystane w całości na realizację działań pomocowych Fundacji Sławek.