Szcz臋艣liwego nowego roku

Drodzy! Dzi艣 hucznie 偶egnamy rok 2019 馃コ馃挋馃 Dla nas by艂 to rok wielu udanych projekt贸w, u艣miechni臋tych twarzy i serdecznej pomocy! Korzystamy przy tym z okazji aby podzi臋kowa膰 wszystkim wolontariuszom, wsp贸艂pracownikom i osobom dla kt贸rych has艂o #R贸bDobro to nie tylko codzienna rutyna ale i satysfakcja ;)

Dzi臋kujemy naszym liderom, inspiratorom i dobrym duszom Fundacji Marek 艁agodzi艅ski, Danuta 艁agodzi艅ska i 呕ana 呕ana, Krystyna 呕o艂ynia za wasze codzienne niestrudzone wysi艂ki na rzecz wsparcia potrzebuj膮cych!

Dzi臋kujemy wolontariuszom m.in. Aneta Dom偶alska, Joanna Bernasiewicz, Ewelina Lig臋za, Krysia Pot臋ga, Patrycja Drabot, Aleksandra Gulska i ca艂emu Wolontariat Fundacji S艂awek za wieloletni膮, bezinteresown膮 wsp贸艂prac臋 i ch臋膰 dzielenia si臋 swoim czasem i wiedz膮 z innymi!

Za profesjonalizm i otwarto艣膰 na losy os贸b wykluczonych Fundacja S艂awek dzi臋kuje wszystkim specjalistom, organizacjom i firmom z kt贸rymi mieli艣my przyjemno艣膰 wsp贸艂pracowa膰: Marzena Stykowska, Adam Nowakowski, Kasia Wieczorek, Ed Si艂uch, Aleksandra Eliza, Paulina Bojanowska, Sylwester Kurowski, 艁ukasz Baranowski, Ashoka w Polsce, Sysco Polska, Inbit- Szczecin 艢winouj艣cie, Amicus Media, Galeria M艂ociny, Castorama, Quick Park Mys艂owice, Quick Park O艂awa, Galeria Renova, Uniwersytet Kardyna艂a Stefana Wyszy艅skiego, S艂u偶ba Wi臋zienna, Ko艂obajki, Fundacja 艁膮ka, Fundacja Forani i wielu, wielu innym 馃憤馃憦馃挜

Wszystkim wam 偶yczymy wielu sukces贸w w nadchodz膮cym roku 馃挜 2锔忊儯0锔忊儯2锔忊儯0锔忊儯 馃挜