Szczęśliwego nowego roku

Drodzy! Dziś hucznie żegnamy rok 2019 🥳💙🥁 Dla nas był to rok wielu udanych projektów, uśmiechniętych twarzy i serdecznej pomocy! Korzystamy przy tym z okazji aby podziękować wszystkim wolontariuszom, współpracownikom i osobom dla których hasło #RóbDobro to nie tylko codzienna rutyna ale i satysfakcja ;)

Dziękujemy naszym liderom, inspiratorom i dobrym duszom Fundacji Marek Łagodziński, Danuta Łagodzińska i Żana Żana, Krystyna Żołynia za wasze codzienne niestrudzone wysiłki na rzecz wsparcia potrzebujących!

Dziękujemy wolontariuszom m.in. Aneta Domżalska, Joanna Bernasiewicz, Ewelina Ligęza, Krysia Potęga, Patrycja Drabot, Aleksandra Gulska i całemu Wolontariat Fundacji Sławek za wieloletnią, bezinteresowną współpracę i chęć dzielenia się swoim czasem i wiedzą z innymi!

Za profesjonalizm i otwartość na losy osób wykluczonych Fundacja Sławek dziękuje wszystkim specjalistom, organizacjom i firmom z którymi mieliśmy przyjemność współpracować: Marzena Stykowska, Adam Nowakowski, Kasia Wieczorek, Ed Siłuch, Aleksandra Eliza, Paulina Bojanowska, Sylwester Kurowski, Łukasz Baranowski, Ashoka w Polsce, Sysco Polska, Inbit- Szczecin Świnoujście, Amicus Media, Galeria Młociny, Castorama, Quick Park Mysłowice, Quick Park Oława, Galeria Renova, Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego, Służba Więzienna, Kołobajki, Fundacja Łąka, Fundacja Forani i wielu, wielu innym 👍👏💥

Wszystkim wam życzymy wielu sukcesów w nadchodzącym roku 💥 2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣ 💥