7 lat Programu Włącz Się w Polsce

👉 "Włącz się" La Caixa to przed wszystkim współpraca w sieci kilku organizacji pozarządowych. #FundacjaSławek, #FundacjaAktywizacja, #FundacjaIntegracja, #StowarzyszenieSpoza oraz #FundacjaOtwarteDrzwi realizują program aktywizacji społecznej i zawodowej beneficjentów poprzez prowadzenie poradnictwa zawodowego oraz współpracę z pracodawcami.

✌️🎙Fundacja Sławek realizując program #Włączsię” skupia się przede wszystkim na osobach wykluczonych, które dziś chcą podjąć pracę! Kluczowym elementem programu jest współpraca z pracodawcami.

🏆🥇 Miło nam poinformować, że firma #FactorySerw zatrudniająca uczestników programu "Włącz się" otrzymała nagrodę Incorpora od #FundacjaLaCaixa w kategorii Małe i Średnie Przedsiębiorstwa. Gratulujemy!

Ogromnym zaskoczeniem była także nagroda wręczona Fundacji Sławek za pracę na rzecz aktywizacji zawodowej osób wykluczonych. Dziękujemy za to wyróżnienie 😃‼️

Nagrodzeni zostali także następujący pracodawcy i organizacje: #Develey #CameraHostel #FundacjaIntegracja #StowarzyszenieSpoza #FundacjaAktywizacja #StowarzyszenieOtwarteDrzwi #FundacjaForAni

Gratulujemy i dziękujemy!

⏩ Więcej o programie na https://www.fundacjaslawek.org/wlacz-sie