7 lat Programu W艂膮cz Si臋 w Polsce

馃憠 "W艂膮cz si臋" La Caixa to przed wszystkim wsp贸艂praca w sieci kilku organizacji pozarz膮dowych. #FundacjaS艂awek, #FundacjaAktywizacja, #FundacjaIntegracja, #StowarzyszenieSpoza oraz #FundacjaOtwarteDrzwi realizuj膮 program aktywizacji spo艂ecznej i zawodowej beneficjent贸w poprzez prowadzenie poradnictwa zawodowego oraz wsp贸艂prac臋 z pracodawcami.

鉁岋笍馃帣Fundacja S艂awek realizuj膮c program #W艂膮czsi臋鈥 skupia si臋 przede wszystkim na osobach wykluczonych, kt贸re dzi艣 chc膮 podj膮膰 prac臋! Kluczowym elementem programu jest wsp贸艂praca z pracodawcami.

馃弳馃 Mi艂o nam poinformowa膰, 偶e firma #FactorySerw zatrudniaj膮ca uczestnik贸w programu "W艂膮cz si臋" otrzyma艂a nagrod臋 Incorpora od #FundacjaLaCaixa w kategorii Ma艂e i 艢rednie Przedsi臋biorstwa. Gratulujemy!

Ogromnym zaskoczeniem by艂a tak偶e nagroda wr臋czona Fundacji S艂awek za prac臋 na rzecz aktywizacji zawodowej os贸b wykluczonych. Dzi臋kujemy za to wyr贸偶nienie 馃槂鈥硷笍

Nagrodzeni zostali tak偶e nast臋puj膮cy pracodawcy i organizacje: #Develey #CameraHostel #FundacjaIntegracja #StowarzyszenieSpoza #FundacjaAktywizacja #StowarzyszenieOtwarteDrzwi #FundacjaForAni

Gratulujemy i dzi臋kujemy!

鈴 Wi臋cej o programie na https://www.fundacjaslawek.org/wlacz-sie