Sezon w Mieni rozpoczęty!

14.05.2019

⏩ W ośrodku Przystań w Mieni bardzo pracowity weekend! Jagody Goji opielone i zadbane ;) Nasze dzieciaki pięknie ruszyły po zimie. Obiecujemy, że do zbiorów będziemy im regularnie zmieniać pieluszki!!! 👶

Tymczasem z przyjacielską wizytą odwiedziła nas Fundacja Łąka! Dzięki Michał Cepak za inspirujący dzień, którego efektem jest rosnący na naszym polu Kąkol Pospolity i Chaber Bławatek! 🌱🌿🎋🥀 Tak rodzi się historia 🐔

👍 A na koniec dnia niespodzianka! Od pewnego czasu poszukiwaliśmy pszczół do naszych pięknych uli od Miodni.pl a tu proszę... same przyleciały na nasze Goji Landowe drzewo!. Postanowilismy im zatem zafundowac M53 z widokiem na pole ;) Pszczółki już mieszkają w swoich nowych domkach. Trzymajcie kciuki, żeby im się u nas spodobało! 🐝🐝🐝