Akcja charytatywna "Podziel się opłatkiem"

Fundacja Sławek obchodzi w tym roku 20 lecie swojej działalności. Dziękujemy, że jesteście z nami przez te wszystkie lata!

Wszystkim Wam już teraz życzymy Wesołych Świąt Bożego Narodzenia pełnych rodzinnego ciepła i miłości oraz błogosławieństwa bożego na 2019 rok.

W tym roku nasi wolontariusze postanowili uczcić nadchodzące święta w sposób szczególny i przeprowadzić akcję świąteczną polegającą na sprzedaży cegiełek w postaci opłatków i sianka w dużych centrach handlowych oraz w siedzibie Fundacji Sławek w Warszawie.

Akcję prowadzimy na terenie CH Quick Park Mysłowice oraz CH Galeria Katowicka

Całkowity dochód z akcji będzie przeznaczony na realizację programu KOMPAS w szczególności na wyprodukowanie i dostarczenie książek dotykowych dla dzieci do lat 6 uczęszczających do ośrodków wsparcia dziennego dla osób niewidomych i słabowidzących wykonywanych ręcznie metodą rysunku wypukłego oraz wyposażonych w pismo czarne oraz alfabet Brajla. Więcej o projekcie na www.fundacjaslawek.org/czytam-dotykiem

Zakup opłatek już dziś i wspieraj najbardziej potrzebujących! Razem możemy zmieniać świat wokół nas!