Zostań Ambasadorem Wolności!

Szanowni Państwo!

W imieniu Fundacji Sławek i naszych podopiecznych chciałbym przede wszystkim serdecznie podziękować za okazywane nam nieustannie wsparcie i pomoc. Dzięki Wam Fundacja może stale realizować szereg programów skierowanych do osób wykluczonych i ich rodzin. Graficzny skrót zrealizowanych przez Nas działań w 2016 roku znajdziecie Państwo tutaj. Aby dowiedzieć się więcej zachęcam do zapoznania się ze szczegółowym sprawozdaniem Fundacji Sławek za 2016 rok. Środki przekazane przez Państwa w formie stałego przelewu jak również w ramach 1% podatku zostały przeznaczone na realizację wielu programów wspierających włączenie społeczne osób opuszczających więzienia, uzależnionych, bezdomnych czy osób z niepełnosprawnościami. Gorąco zachęcam do systematycznego wspierania naszych działań statutowych. Wspólnie możemy dokonać wiele dobrego!

Razem zmieniajmy świat wokół nas!

Prezes Fundacji Sławek

Marek Łagodziński

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aby zostać AMBASADOREM WOLNOŚCI i regularnie wspierać nasze działania zleć w oddziale swojego banku lub ustaw przez bankowość internetową stałe zlecenie przelewu na:

Odbiorca:

Fundacja Sławek

ul. Gubinowska 7/57

Nr. Rachunku Bankowego:

Tytułem: "Darowizna na działania statutowe"

Sprawdź na co przekazujesz swoje wpłaty >>>

Dziękujemy

Zespół Fundacji Sławek