www.codalej.info

WWW.CODALEJ.INFO - to nowy serwis wspierającego pozytywny powrót na wolność osób opuszczających zakłady karne! Portal powstał z inicjatywy Dolnośląskiego Stowarzyszenia Kuratorów Sądowych FRONTIS z Wrocławia i Stowarzyszenia Sursum Corda z Nowego Sącza, a jego pomysłodawcą jest Krzysztof Jasiński – Zastępca Kuratora Okręgowego w Sądzie Okręgowym w Nowym Sączu. Nie wiesz co robić? Wchodzisz na stronę i masz: miejsca noclegowe, wyżywienie, oferty pracy, szkolenia, zespoły kuratorów i porady prawne.

Zainteresowanych odsyłamy na stronę serwisu: http://kurator.info/…/co-dalej-portal-pomocy-postpenitencj…/

Premiera serwisu odbyła się podczas Ogólnopolskiej Konferencji: Resocjalizacja, Readaptacja i Pomoc Postpenitencjarna w kontekście uwarunkowań prawnych, systemowych i lokalnych, która odbyła się w dnia 16-18 listopada 2016 r. w Krynicy Zdroju,
Pomysł rewelacyjny :) GRATULUJEMY!!! Wszystkich zapraszamy do pracy and serwisem i włączenia się w prace nad nim w imieniu jego twórców.

Do pracy nad stroną i wpisywać nowe kontakty: http://www.codalej.info/post-a-listing/