Przekaż 1% na Fundację Sławek

Fundacja Sławek od 2014 roku wspiera chłopaków z zespołu Paragraf 64. Zespół tworzy 4 osadzonych, grających muzykę będącą połączeniem rocka z hip-hopem. W obecnym składzie PARAGRAF 64 istnieje od 2013 r. i jest kontynuacją utworzonego w 2008 roku na terenie Zakładu Karnego nr 2 w Strzelcach Opolskich innego zespołu.

Dziś chłopaki wspierają Fundację Sławek i apelują o przekazanie 1% podatku na rzecz fundacji.

PARAGRAF 64 ma w swoim repertuarze ponad 30 utworów autorskich, zróżnicowanych muzycznie w których wymieszany jest mocny rock z hip-hopem, ale i pełne ciepła rockowe ballady, które chwytają za serce najtwardszych. Zbierają bardzo dobre recenzje na koncertach i festiwalach. Mają już liczną grupę fanów w całym kraju, wśród studentów resocjalizacji, swoich rodzin i bliskich i ludzi którzy w ich uwierzyli i wspierają ich działalność.

Płyta nie różniła by się znacząco od innych wydawnictw na rynku muzycznym, gdyby nie fakt, iż została w całości stworzona przez osadzonych z Zakładu Karnego nr. 2 w Strzelcach Opolskich. Wydawcą płyty jest Fundacja Sławek, koproducentem i fotografem Aneta Zalejska, a producentem muzycznym Janusz Yanina Iwański.

Debiutancką płytę zespołu "Mój Anioł Stróż" można zakupić przez nasza stronę: