Płyta zespołu PARAGRAF 64

Fundacja „Sławek” od lat intensywnie wspiera działania, które mają na celu resocjalizację przez sztukę. Tym razem wspieramy niecodzienny projekt muzyczny, który poprzez świadomy dobór słów wywiera w słuchaczach niesamowite emocje.

Chłopaki z zespołu PARAGRAF 64, którzy obywają karę pozbawienia wolności z Zakładzie Karnym w Strzelcach Opolskich, potrzebują wsparcia, by móc uwierzyć w to, że mają szansę godnie żyć i nie zostaną potępieni przez świat. Poprzez wyrażanie siebie mogą pokazać swoją dobrą stronę – stronę pełną emocji, ukrytych dotąd pragnień przeplatanych z chwilami zwątpienia i zagubienia, ale przede wszystkim nadziei, jaka w nich wyrosła!

3 marca 2015 wystartowała akcja zbierania funduszy na http://polakpotrafi.pl/ dla zespołu więziennego PARAGRAF 64!

Każda złotówka jest darem dobrych serc, a w naszej fundacji są same dobre serca, więc prosimy w imieniu swoich podopiecznych o WASZE WSPARCIE naszego dość szalonego, ale z wielką wiarą założonego projektu – wydanie płyty „Mój Anioł Stróż”.

Zmieńmy to i zadziałajmy wspólnie!

Można skontaktować się z opiekunem zewnętrznym zespołu pod adresem e-mail soparagraf64@gmail.com,

Więcej informacji: